Učitel: Vorlová Lenka

Učitel: Bartáková Klára

Učitel: Pospíšil Jan


Kurz slouží primárně studentům Fakulty veterinární hygieny a ekologie, kteří si zvolili povinně volitelný předmět Konzervace potravin. Obsahuje učební texty k jednotlivým úlohám v rámci praktických cvičení, podklady k tvorbě protokolů, k přípravě na zápočtový test a jsou zde rovněž průběžně zpřístupňovány PPT prezentace s odučenými přednáškami.

V případě zájmu lze umožnit přístup i studentům a vyučujícím z FVL. Kontaktujte mne přes email Pospisilj@vfu.cz


Kurz je z důvodů alternativní online výuky v souvislosti s Covid-19 momentálně rozšířen o zápočtový test v rozsahu přednášek a cvičení.

Součástí kurzu jsou i odkazy na stránky obsahující:

1) zajímavá videa s konzervárenskou technologií, nedostupnou v rámci výjezdu

2) software umožňující modelovat růst mikroorganismů v potravině (bezplatná registrace)