Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
VetUni
Titulní stránka
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Italiano (it)
Русский (ru)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
VetUni
Titulní stránka
Rozbalit vše
Sbalit vše
Otevřít indexu kurzu
Otevřít panel bloku
H4MI1
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Osnova sekce
autor kapitoly: MVDr. Lenka Necidová, Ph.D.
Vybrat aktivitu Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Stránka
Vybrat aktivitu Složení potraviny
Složení potraviny
Stránka
Vybrat aktivitu Hodnota pH
Hodnota pH
Kniha
Vybrat aktivitu Aktivita vody
Aktivita vody
Kniha
Vybrat aktivitu Oxido-redukční potenciál
Oxido-redukční potenciál
Kniha
Vybrat aktivitu Textura potraviny
Textura potraviny
Stránka
Vybrat aktivitu Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Stránka
Vybrat aktivitu Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Stránka
Vybrat aktivitu Vliv teploty na přežívání MO
Vliv teploty na přežívání MO
Kniha
Vybrat aktivitu Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Kniha
Vybrat aktivitu Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů