Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody 1
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody 1: Все участники
- Форум Novinky
Praktická cvičení ZS
- Задание Protokol č. 1 - stanovení celkového počtu mikroorganismů
- Задание Protokol č. 2 - stanovení Enterobacteriaceae
- Задание Protokol č. 3 - stanovení E. coli
- Задание Protokol č. 4 - stanovení enterokoků
- Задание Protokol č. 5 - stanovení kvasinek a plísní
- Тест Test - Stanovení vybraných indikátorových mikroorganismů v potravinách
Úvod do mikrobiologie potravin
Mikrobiologická laboratoř
Kultivační média
Kultivace mikroorganismů
Taxonomie prokaryot
Morfologie bakterií
Stavba bakteriální buňky
Genetika bakterií
Růst a množení bakterií
Výživa bakterií a příjem živin
Základní principy metabolismu bakterií
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Princip překážek, prediktivní mikrobiologie
Vztahy mezi mikroorganismy
Indikátorové mikroorganismy
Vybraní původci alimentárních onemocnění
- Папка Clostridium botulinum - článek
- Тест Test - Bacillus cereus
- Тест Test - Clostridium botulinum
- Тест Test - Listeria monocytogenes
- Тест Test - Staphylococcus aureus
- Тест Test - Campylobacter spp.
- Тест Test - Cronobacter spp.
- Тест Test - Salmonella spp.
- Тест Test - STEC
- Тест Test - Vibrio parahaemolyticus
- Тест Test - Yersinia enterocolitica