Zum Hauptinhalt
Website-Übersicht
VetUni
Startseite
Mehr
Deutsch (de)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Italiano (it)
Русский (ru)
Sie sind als Gast angemeldet
Login
VetUni
Startseite
Alles aufklappen
Alles einklappen
Kursindex öffnen
Blockleiste öffnen
H4MI1
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Abschnittsübersicht
autor kapitoly: MVDr. Lenka Necidová, Ph.D.
Aktivität Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory auswählen
Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Textseite
Aktivität Složení potraviny auswählen
Složení potraviny
Textseite
Aktivität Hodnota pH auswählen
Hodnota pH
Buch
Aktivität Aktivita vody auswählen
Aktivita vody
Buch
Aktivität Oxido-redukční potenciál auswählen
Oxido-redukční potenciál
Buch
Aktivität Textura potraviny auswählen
Textura potraviny
Textseite
Aktivität Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek auswählen
Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Textseite
Aktivität Vnější faktory ovlivňující přežívání MO auswählen
Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Textseite
Aktivität Vliv teploty na přežívání MO auswählen
Vliv teploty na přežívání MO
Buch
Aktivität Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách auswählen
Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Buch
Aktivität Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů auswählen
Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů