Skip to main content
Side panel
VetUni
Home
More
English (en)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Italiano (it)
Русский (ru)
You are currently using guest access
Log in
VetUni
Home
Expand all
Collapse all
Open course index
Open block drawer
H4MI1
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Section outline
autor kapitoly: MVDr. Lenka Necidová, Ph.D.
Select activity Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Page
Select activity Složení potraviny
Složení potraviny
Page
Select activity Hodnota pH
Hodnota pH
Book
Select activity Aktivita vody
Aktivita vody
Book
Select activity Oxido-redukční potenciál
Oxido-redukční potenciál
Book
Select activity Textura potraviny
Textura potraviny
Page
Select activity Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Page
Select activity Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Page
Select activity Vliv teploty na přežívání MO
Vliv teploty na přežívání MO
Book
Select activity Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Book
Select activity Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Quiz