Passer au contenu principal
Panneau latéral
VetUni
Accueil
Plus
Français (fr)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Italiano (it)
Русский (ru)
Vous êtes connecté anonymement
Connexion
VetUni
Accueil
Tout déplier
Tout replier
Ouvrir l’index du cours
Ouvrir le tiroir des blocs
H4MI1
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Résumé de section
autor kapitoly: MVDr. Lenka Necidová, Ph.D.
Sélectionner l’activité Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Page
Sélectionner l’activité Složení potraviny
Složení potraviny
Page
Sélectionner l’activité Hodnota pH
Hodnota pH
Livre
Sélectionner l’activité Aktivita vody
Aktivita vody
Livre
Sélectionner l’activité Oxido-redukční potenciál
Oxido-redukční potenciál
Livre
Sélectionner l’activité Textura potraviny
Textura potraviny
Page
Sélectionner l’activité Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Page
Sélectionner l’activité Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Page
Sélectionner l’activité Vliv teploty na přežívání MO
Vliv teploty na přežívání MO
Livre
Sélectionner l’activité Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Livre
Sélectionner l’activité Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů