Vai al contenuto principale
Pannello laterale
VetUni
Home
Altro
Italiano (it)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Italiano (it)
Русский (ru)
Ospite
Login
VetUni
Home
Espandi tutto
Minimizza tutto
Apri indice del corso
Apri il cassetto del blocco
H4MI1
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Schema della sezione
autor kapitoly: MVDr. Lenka Necidová, Ph.D.
Seleziona attività Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Pagina
Seleziona attività Složení potraviny
Složení potraviny
Pagina
Seleziona attività Hodnota pH
Hodnota pH
Libro
Seleziona attività Aktivita vody
Aktivita vody
Libro
Seleziona attività Oxido-redukční potenciál
Oxido-redukční potenciál
Libro
Seleziona attività Textura potraviny
Textura potraviny
Pagina
Seleziona attività Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Pagina
Seleziona attività Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Pagina
Seleziona attività Vliv teploty na přežívání MO
Vliv teploty na přežívání MO
Libro
Seleziona attività Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Libro
Seleziona attività Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Quiz