Перейти к основному содержанию
Боковая панель
VetUni
В начало
Дополнительно
Русский (ru)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Italiano (it)
Русский (ru)
Вы используете гостевой доступ
Вход
VetUni
В начало
Развернуть всё
Свернуть всё
Открыть оглавление курса
Открыть боковую панель
H4MI1
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Section outline
autor kapitoly: MVDr. Lenka Necidová, Ph.D.
Выбрать элемент Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Mikroorganismus a potravina - vnitřní faktory
Страница
Выбрать элемент Složení potraviny
Složení potraviny
Страница
Выбрать элемент Hodnota pH
Hodnota pH
Книга
Выбрать элемент Aktivita vody
Aktivita vody
Книга
Выбрать элемент Oxido-redukční potenciál
Oxido-redukční potenciál
Книга
Выбрать элемент Textura potraviny
Textura potraviny
Страница
Выбрать элемент Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Přítomnost přirozených antimikrobiálních látek
Страница
Выбрать элемент Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Vnější faktory ovlivňující přežívání MO
Страница
Выбрать элемент Vliv teploty na přežívání MO
Vliv teploty na přežívání MO
Книга
Выбрать элемент Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Další faktory ovlivňující přežívání mikroorganismů v potravinách
Книга
Выбрать элемент Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Test - Faktory ovlivňující růst mikroorganismů
Тест